Oars Ite corner in Jumbo Dokkum geslaagd

Op zaterdag 16 en 30 november stonden we met een speciale Oars Ite corner in Jumbo het Foodtheater in Dokkum als onderdeel van de campagne Lekker uit streek en seizoen!‘. Het was een geslaagde actie.

Het geheel werd feestelijk geopend door wethouder Albert van der Ploeg van gemeente Dongeradeel die onze kok Jacob Zuidema van restaurant de Ijsherberg hielp met het bereiden en uitdelen van de heerlijke Friese stoofpot. Deze lekkernij was geheel gemaakt van Friese streekproducten uit de regio van Dokkum, zoals pastinaak, Fries streekvlees, wortel, aardappel, knolselderij en nog veel meer.

Jumbo actie Oars Ite 3 vierkant

Kok Jacob Zuidema (links) en wethouder
Albert van der Ploeg (rechts) bereiden vrolijk de hapjes.

Ook deelden we de nieuwe 52 weken Oars Ite kalender uit. De winkelbezoekers waren heel positief over de kalender. ‘Wie wil nou niet elke dag een inspirerende tip en dan ook nog via zo’n vrolijke kalender!’, aldus een winkelbezoeker.

Oars Ite kalender

Wie ook zo’n mooie kalender wil moet op zaterdag 30 november naar Jumbo het Foodtheater komen (Hantumerweg 14, Dokkum). Dan staan we er weer van 16.30 tot 18.30 uur, samen met weer heerlijke Oars Ite hapjes. Voor wie niet kan wachten of er niet bij kan zijn: download en print zelf de kalender, zet hem in elkaar en hang hem thuis op. In je keuken, huiskamer of waar je maar wilt. Zo kan iedereen elke week Oars Ite inspiratie opdoen.

kalender