Jongerenpanel Duurzaam Fryslân

Jongerenpanel en Vinderr

Ben je jong, Fries, en heb je een mening? Meld je dan aan bij Vinderr! Niet alleen kun je zo je mening laten weten over alles wat er op het gebied van duurzaamheid en Fryslân gebeurt, je maakt ook nog kans op mooie prijzen! Meedoen is makkelijk: geef je mailadres op, en je wordt ongeveer 1 keer per maand uitgenodigd om mee te doen aan een enquête.

Check Vinderr hier. 

11128696_672789022825091_1656789644235148835_n

Vinderr is een idee van het Jongerenpanel Duurzaam Fryslan:

In januari 2012 is het Jongerenpanel Duurzaam Fryslân van start gegaan. Zoals de naam al doet vermoeden adviseert het Jongerenpanel de provincie over duurzame ontwikkelingen in Fryslân. Zowel gevraagd als ongevraagd kunnen zij zich verdiepen in en advies uitbrengen over alle onderwerpen binnen het thema duurzaamheid, zoals bijvoorbeeld een leefbare provincie, afval, energie, natuurbehoud en Fairtrade.

logo-jongerenpanel

Het Jongerenpanel bestaat uit een gevarieerde groep van 15-20 jongeren met allerlei verschillende leeftijden, achtergronden en interesses. Hiermee wordt een afspiegeling van de Friese jongeren zo dicht mogelijk benaderd en is het mogelijk om de jongeren over allerlei duurzame onderwerpen te laten meepraten en meedenken.

kick off 16 april 2012

Eenmaal per maand komt het Jongerenpanel als groep samen op het Provinciehuis in Leeuwarden en daarnaast zijn er subgroepen die zich met verschillende thema’s bezig houden. De FMF begeleidt en ondersteunt het Jongerenpanel in opdracht van de provincie.

Wil je meer weten over jongerenpanel dan kun je contact opnemen met het Jongerenpanel: jongerenpanel.fryslan@gmail.com of kijk eens op de website van de Provinsje.

Like op facebook:  http://www.facebook.com/jongerenpanelfryslan